Můj čas na kafíčko

Letní lásky podle vašeho znamení

Můj čas na kafíčko

Horké slunce, osvěžující drinky a letní večírky, to vše svádí k tomu, aby se člověk trochu odvázal a užil si nezávazný flirt. Možná vás zajímá, co hvězdy předpovídají právě vám. Budete jen tak koketovat, nebo najdete lásku svého života?

BERAN (21. 3. – 20. 4.)

Letní románky většinou nevyhledáváte, ale pokud se najde někdo, kdo po vás opravdu zatouží, rychle mu podlehnete. Necháte se unášet na vlně lásky a užíváte si přítomného okamžiku. Tajně ale doufáte, že by se z toho mohlo vyvinout i něco víc. Dejte si ale pozor, aby vám tato romance nezlomila srdce.

BÝK (21. 4. – 21. 5.)

I když moc dobře víte, že se jedná o letní flirt, v hloubi duše doufáte, že jste našli lásku na celý život. A možná na tom

Zbývá vám 83% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden