Moje sladké tajemství

Vztah Jiřího Sováka s Jiřím Schmitzerem byl celý život pořádně napjatý...

Moje sladké tajemství

Z Jiřího Schmitzera (74) se sice nestala taková hvězda jako z tatínka Jiřího Sováka (†79), přesto se díky svému talentu řadí k našim nejlepším hercům. S otcem jim to před kamerou ladilo, nikdy ale neměli typický vztah otce a syna. Jejich cesty se definitivně rozešly po tragické nehodě.

Rozhovory dává jen málokdy, a když už se přece jen objeví na nějaké akci, před fotoaparáty prchá. Raději než ve společnosti tráví Jiří Schmitzer (74) čas se svou milovanou rodinou.

Zřejmě i kvůli tomu, že sám neměl zrovna moc hezké dětství a vztahy byly u nich doma pořádně komplikované. Ani to ho však nezastavilo před tím, aby se vydal ve šlépějích slavného otce Jiřího Sováka (†79).

Jedna rána za druhou

Jeho rodiče se rozvedli, když byl ještě hodně malý. I tak ale moc dobře vnímal, co se kolem něho děje. Matka Blanka se totiž

Zbývá vám 82% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden