Můj kousek štěstí

Lásku Rolins a Nedvěda pohřbí žhavý písek?

Nabídka od šejků mu mohla přijít vhod, pokud by chtěl z jejich vztahu elegantně vycouvat.

Jejich budoucnost je nejistější než kdy dřív. Mohly by je brzy dělit tisíce kilometrů a vztah na dálku možná neustojí. Rozejdou se ještě dřív, než k tomu dojde? Některé indicie tomu napovídají.

Některé informace naznačují, že bývalý fotbalista Pavel Nedvěd (51) má možnost vydělat obrovskou hromadu peněz. Na stole mu totiž měla přistát nabídka od šejků ze Saúdské Arábie. Jeho přítelkyně Dara Rolins (51), se kterou oslaví třetí výročí vztahu, to ale podle všeho nebere dobře.

Znamenalo by to nejen konec plánu na romantickou idylku v domě u italského jezera Maggiore, který si pár buduje, ale i další řadu komplikací. Podle našeho zdroje, který má k páru blízko, jde hlavně o to, že by se Rolins za svým miláčkem nestěhovala. Má povinnosti a závazky, které se s životem na Blízkém východě neslučují.

Samozřejmě se také musí starat o dceru Lauru (15), kterou má s muzikantem Matějem Homolou (50) atd. Partnery by tak asi čekal vztah na dálku, vídali by se možná jednou za tři, čtyři týdny. Zpočátku by se třeba snažili být spolu na telefonu, psát si a vynahradit si fyzický kontakt.

Mnohokrát se ale stalo, že postupně takové snahy vyšumějí a milenci se odcizili. Nedávné spekulace navíc naznačovaly, že Nedvěd si měl v Itálii velmi rozumět s jednou ze svých fanynek, což prý vztahem zatřáslo. Takže to, že by Rolins neměla přehled o aktivitách své drahé polovičky, by mohlo být poslední kapkou.

Někteří lidé také tvrdí, že v době, kdy začínal randit se zpěvačkou, se Nedvěd ještě stýkal s parkurovou jezdkyní Lucií Anovčínovou (27). Pochybnosti pak dlouho přetrvávají.

Co když Nedvěd v Saúdské Arábii celý den nevezme telefon, neodepíše. Nebo co když životní nabídku odmítne kvůli ní a jednou jí to začne vyčítat? Zkrátka se zdá, že jejich vyhlídky nejsou dobré.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden