Moje sladké tajemství

Bolestný rozvod? Ten ji jedině posílil!

Moje sladké tajemství

Musela kompletně změnit život, aby byla šťastná.

Herečku Kristýnu Novákovou-Badinkovou (39) proslavila role Jindřišky v Pelíšcích. Hraní se věnuje dál, a k tomu ještě stíhá péči o domácnost a tři malé děti. Užívá si mateřství po odchodu od manžela? A čím ji dostal její nový muž?

Kristýna je typ ženy, která by nevydržela být na mateřské celé tři roky, zbláznila by se. Plnohodnotnou mateřskou si užila s první dcerou Rozárkou (12) tři čtvrtě roku, pak ale nastoupila do divadla a také začala točit.

Většinou se natáčení účastnila také její maminka, která jí s dcerou pomáhala. Nyní už má herečka tři děti a je to „smečka“, od které si prý ráda trochu odpočine v práci. Práce je pro ni relax, při kterém může rodinné povinnosti hodit za hlavu.

Z pařmenky matkou

První dceru si pořídila Nováková brzy po DAMU, byla to pro ni veliká změna a chvilku jí trvalo, než s miminkem najela na nějaký režim. Přepadla ji tehdy úzkost, zda

Zbývá vám 71% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden