Moje sladké tajemství

Bouře v manželství Terezy Brodské! Něco se změnilo...

Od muže začala podezřele utíkat.

Když se před 20 lety herečka Tereza Brodská (55) ze seriálu ZOO vzdávala divadla, hlavním důvodem bylo, aby byla po večerech doma se svým manželem, fotografem Herbertem Slavíkem (61).

Jindy totiž přespávala klidně i několik dní za sebou na zájezdech v hotelu a domů se vracela možná tak pro čisté oblečení. Poslední dobou ale bez něj nedala ani ránu, takže se mezi nimi zřejmě něco změnilo.

Vypadalo to, že je nemůže nic rozdělit, to už ale asi neplatí.

Lituje toho, že to neudělala dřív

Akty a modelky sice nepatří do jeho portfolia, půvaby jiných žen si ale Slavík údajně nikdy nenechal ujít. Prý také miluje večírky, kdežto jeho žena je podle svých slov tak trochu asociální a velké davy ji děsí. Fotograf tak často vyrážel do společnosti sám.

Doma to prý mají všelijaké... Pochybuje herečka o jeho věrnosti?

Je proto možné, že mu Brodská na nějaké pletky přišla a chtěla tomu udělat ráznou přítrž. Ovšem před pár týdny se rozhodla, že se do divadla po dlouhé době vrátí a začne hrát znovu. A dokonce se nechala slyšet, že lituje toho, že to neudělala mnohem dřív. Zlomila nad ním už hůl?

Už nemá sílu dál bojovat?

Nedávno naší redakci anonymní zdroj prozradil, že jejich manželství prochází vážnou krizí a v poslední době se velmi odcizili. Jako by Brodská jejich svazek už pomalu vzdávala a neměla sílu o něj bojovat. Dokonce se mnozí domnívali, že už došlo na rozvod.

Pokud se skutečně rozešli, je to určitě velká škoda, protože by příští rok oslavili už perlovou svatbu, tedy 30 let od svatby. My jsme také trošku pátrali, ale do vydání tohoto čísla se nám nepodařilo zjistit nic, co by jejich rozvod potvrdilo.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden