Moje šťastná hvězda

Bratry Nedvědy rozdělila mladičká Pavlínka!

Usmíří se ještě někdy?

Radil mu, aby se neženil

FRANTIŠEK NEDVĚD (68) nikdy nesouhlasil s výběrem partnerek svého staršího bratra. Do života mu ale nemluvil.

Smutný konec úspěšného pěveckého dua přišel spolu s poslední osudovou láskou JANA NEDVĚDA (69). Vztah s výrazně mladší PAVLÍNKOU (33) byl nejen pro fanoušky, ale zejména pro Františka něčím, přes co se zkrátka nemohl přenést.

Přestali spolu vystupovat

Letité dohady mezi bratry vygradovaly ve chvíli, kdy se zamilovaný Jan rozhodl svou vyvolenou pojmout za v pořadí již čtvrtou manželku. Skončila tak nejen společná kariéra folkového dua, ale
i téměř veškerý kontakt. Nemluví spolu. „Nevídáme se. On má svůj život. Já mu do toho nechci nijak zasahovat,“ uvedl loni začátkem roku viditelně zklamaný František. „O té jedné dámě, kterou si bral, jsem mu říkal, ať si ji nebere,“ doplnil kytarista. Jenže Jan nedbal na dobře míněné rady bratra a skákal z jednoho vztahu do druhého. Honza, údajně na žádost své mladé manželky, vystupoval čím dál tím méně, až se po něm nakonec slehla zem dočista.

Nemůže brát ohledy

Pavlínka si stěžovala, že nemá muže doma a že příliš pracuje. Odešel proto do důchodu. „Ano, skutečně je v důchodu a já jedu sám. Nemůžu brát ohledy na něj. Na odpočinek se ještě necítím,“ vysvětloval vloni František, proč je nucen jet na vlastní pěst. Bratrovi ale prý nic nevyčítá. „Jestli mu to takhle vyhovuje, je mu přáno,“ uzavíra mladší Nedvěd.

V polovině července František Nedvěd náhle zkolaboval a několik dní musel odpočívat na nemocničním lůžku. Byl dokonce přinucen zrušit jeden ze svých koncertů, což velmi těžce nesl. Bohužel ani vážné zdravotní problémy ale nedokázaly mezi bratry prolomit hradbu mlčení. Nezbývá než doufat, že čas jejich spory brzy zahladí.

Písničkář si zřejmě myslí, že mu bratr pouze závidí, a proto mu vztah s Pavlínkou nepřeje.

Všeho se pro ni vzdal

Ačkoli původně nechtěl třikrát rozvedený JAN NEDVĚD (69) o svatbě ani slyšet, nakonec prosbám milované PAVLÍNKY (33) podlehl.

V posledních letech se život s oblíbeným muzikantem zrovna nemazlí. Tři nepovedená manželství, která skončila rozvodem, a vážné zdravotní problémy, s nimiž se Jan potýkal po prodělané mrtvici, mu vzaly hodně energie. Snad právě jeho prohlubující se deprese byly příčinou toho, že se tolik upnul na mladičkou prodavačku.

Svatba během koncertu

Bláznivě se do ní zamiloval a obětoval jí všechno. Úspěšnou kariéru, tisíce věrných fanoušků
a především svůj vztah s bratrem FRANTIŠKEM (68). I přes nesouhlas rodiny uspořádal Honza pro svou vyvolenou svatbu, jaká u nás nemá obdoby. Jejich velkému dni přihlížely 12. října 2012 tři tisíce fanoušků, kteří dorazili na koncert v pražské Lucerně. Zatímco oni věkově rozdílnému páru nadšeně tleskali, František Nedvěd nejspíš doufal, že jde o hodně nepovedený vtip. Pro lásku svého bratra totiž neměl František pochopení a rozhodl se s manželi zpřetrhat veškeré kontakty.

Zůstal bez peněz

„S bratrem jsme se už dlouho neviděli. Nenapsal mi ani jednu zprávu, ani jednou nezavolal,“ stěžoval si mladší ze sourozenců. „Neptejte se, prosím, proč, neřekl bych vám ani slovo,“ dodává. Nyní žije starší Nedvěd s manželkou na chatě v Čerčanech v celkem nuzných podmínkách. Na veřejnosti se takřka neobjevuje a stěžuje si na nízký důchod.

K narovnání vztahu mezi zpěváky určitě nepřispělo převedení Janova majetku na Pavlínu. Došlo
k tomu v důsledku hrozby exekuce. Proto preventivně přepsal chatu v Čerčanech a starší vůz právě na svou ženu. To muselo Františka nesmírně zasáhnout a jeho pochybnosti vůči vztahu svého bratra ještě více prohloubit.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden