Můj kousek štěstí

Brousí si zuby na zadaného kolegu?

Seriál Dobré zprávy je pro ni už teď výhrou, má tu hlavní roli

Diváky okouzlila Natálie Halouzkové (21) už v seriálu Sestřičky, nyní je hlavní hvězdou Dobrých zpráv. A přestože o nabídky na rande nemá nouzi, je sama.

Důvodem může být i rozporuplná osobnost Natálie Halouzkové (21). Někteří její kolegové tvrdí, že je tak trochu pokrytec a myslí především sama na sebe. Skončil právě kvůli tomu i její zatím poslední vztah s přítelem Benediktem?

Vždyť ještě před rokem a půl se sympatickým mladíkem chlubila. A dnes tvrdí, že přítel prostě není a že to není žádné drama. Jen tak, bez emocí...

Natáčení milostných scén se může hercům snadno promítnout do reality.

Tak jak to je?

Jako by se zdálo, že si Natálie občas povídá to, co se jí zrovna hodí. Kupříkladu podle svých slov propadla vegetariánství. Prý už čtyři roky nejí maso, přestože předtím byla velký masožravec.

Budiž jí to přáno, snad i díky tomu má excelentní postavu. V jednom rozhovoru však řekla, že i když se masa vzdala, tak když na to přijde, kousku „flákoty“ neodolá.

V tom aby se čert vyznal! Možná je ještě mladá na to, aby měla pevný názor a za ním si stála. Je jí teprve dvacet jedna, všechno, včetně velké lásky, má ještě před sebou.

Bez šance?

Ačkoli, v poslední době se začíná hovořit o tom, že jedna taková láska jí do života přišla právě díky seriálu Dobré zprávy. V něm by její postava stážistky Báry měla mít blízko k televiznímu producentovi v podání Vladimíra Polívky (33). Jak to tak ale vypadá, blízko k sobě tato dvojice má i mimo natáčení.

Možná, že sympatická zrzka už spřádá plány, jak svého fešného kolegu svést. Herec sice ještě donedávna prohlašoval, že je zamilovaný do přítelkyně Magdalény Antošové, kterou „zdědil“ po fotbalistovi Martinovi Feninovi (35), seriál ho ale s Halouzkovou může nečekaně sblížit!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden