Moje šťastná hvězda

Vážně nachytala Langmajera s mladší milenkou?

Moje šťastná hvězda

Pořád říká, jak ho Gondíková zkrotila. Chce snad Langmajer, aby si to myslela, protože má díky tomu více klidu na zálety? Ví se o něm, že umí s lidmi manipulovat.

Na každém kroku JIŘÍ LANGMAJER (56) tvrdí, jak se z něj díky manželce ADÉLE GONDÍKOVÉ (49) stal úplně jiný člověk. V kuloárech se ale proslýchá, že si pořád rád užije i s jinou ženou!

Oblíbený herec Jiří Langmajer (56) se prý změnil a je své manželce, moderátorce pořadu Můj muž to dokáže, Adéle Gondíkové (49) věrný.

S ženami si moc rád užíval

V minulosti přitom krásným ženám nedokázal odolat a vystřídal jich opravdu spoustu. I proto se šušká, že se změnil jen naoko a ve skutečnosti svou ženu občas pozlobí. Holt starého psa novým kouskům nenaučíš.  Dlouhé roky nestačila Langmajerovi v životě jen jedna žena. Své by o tom mohla dlouhé hodiny vyprávět jeho první manželka Kamila (51).

Té měl být nevěrný opakovaně a dlouhodobě. Mnoho lidí z jejich okolí vůbec nechápalo, co vše mu dokázala odpustit, aby jejich manželství vydrželo. Faktem ale je, že to měl herec vždy dobře vymyšlené a uměl se svou manželkou šikovně manipulovat. Až svým povídačkám

Zbývá vám 82% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden