Moje šťastná hvězda

Buď si mě vezmeš, nebo je konec!

Hvězda seriálu Comeback či Agrometal Kristýna Leichtová (38) je partnerkou šéfa činohry Národního divadla moravskoslezského Vojtěcha Štěpánka (39) už mnoho let.


Během nich mu porodila dcery Dorotku (5)Rozárkou (3) a nejspíš doufala, že bude následovat svatba. Jenže jakmile přijde u nich doma na veselku řeč, začne se Štěpánek vždy vymlouvat. Před časem ho s podobnými otázky konfrontoval moderátor v pořadu 7 pádů Honzy Dědka a Štěpanek.


Odsekl, že na svatbu nebyla ta správná chvíle, protože je Leichtová stále buď těhotná, nebo kojí. Jenže to už nějaký ten pátek neplatí a stále se nic nezměnilo. Zdroj z blízkého okolí páru, který chce zůstat v utajení, nám ale prozradil, že herečka začíná na partnera hodně tlačit.


Začala na něj tlačit?


A dokonce mu ve vzteku měla říct, že pokud si ji nevezme, tak se s nám rozejde. Pokud je to pravda a ne nějaký výmysl, uvidíme, jak se k tomu Štěpánek postaví. Herečce bychom ale moc přáli, aby spolu přece jen stanuli před oltářem a slíbili si věčnou lásku. Ve svatebních šatech by jí to určitě velmi slušelo, a dokonce by mohla vypadat tak trochu i jako pohádková pricezna, což si vždycky hodně přála.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden