Můj čas na kafíčko

Přistihla Mareše manželka s milenkou?

Můj čas na kafíčko

Když se vzali a založili rodinu, nejspíš si Monika Marešová myslela, že moderátora změnila v poslušného beránka. Možná se ale spletla... Půjdou od sebe?

Leoš Mareš (47) dlouho vypadal jako oddaný manžel Moniky Marešové (42). Pak měl ale potkat neznámou mladší ženu a nedokázal se ovládnout. Provalila se na něj snad nevěra?

Oblíbený moderátor Leoš Mareš (47) čelí pět let od svatby s Monikou Marešovou (42) velkému problému. Zdroj z blízkého okolí slavného páru, který nechce být jmenován, nám poskytl šokující informace o tom, že byl moderátor své manželce nevěrný.

Skončit v posteli měl údajně s mladší ženou, se kterou se potkal v práci. Hrozí snad, že se s ním kvůli tomu bude chtít manželka

Zbývá vám 91% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden