Moje šťastná hvězda

Bude se Batulková brzy vdávat?

Už pěkných pár let tvoří Dana Batulková (66) pár s o jedenáct let mladším Ondřejem Zajícem. Vypadá to, že by jejich vztah mohl dospět až k překvapivé veselce!

Dlouho se vedle ní neobjevoval. Dokonce se povídalo, že se Dana Batulková (66) s Ondřejem Zajícem (54) rozešla, protože herečka odmítla jeho žádost o ruku. Nedávno se však po jejím boku opět objevil ve společnosti a oba zářili jako sluníčko.

Okamžitě se tak začalo mluvit o tom, že se stále půvabná blondýnka k veselce nakonec přece jen nechala přemluvit. Faktem je, že toho spolu partneři přestáli opravdu hodně, prošli ruku v ruce nejednou krizí.

Naházela na něj bundy

S režisérem si Batulková začala v době, kdy ji její exmanžel David Prachař (65) podváděl s její kamarádkou Lindou Rybovou (48) a chystal se s ní začít nový život. Hodně lidí se tenkrát myslelo, že je Zajíc jen „převozníkem“, a až se dá herečka ze zklamání dohromady, tak ho opustí.

To se ale nestalo. Přestože se k němu herečka občas nechovala zrovna hezky. Mnozí mají v paměti jejich „scénku“ z kina, kde Batulková mezi sebe a herce položila hromadu bund tak, že na něj celý film ani neviděla. Jako by tím naznačovala, že s ním nechce mluvit, protože ho snad má plné zuby.

Už snad nosí potají zásnubní prstýnek?

Svatba by jim slušela

Na druhou stranu, kdoví, jaký k tomuhle gestu měla důvod. Třeba ji podvedl a ona řešila, zda mu odpustit, nebo ho pustit k vodě. Ať to bylo jakkoli, dnes to vypadá, že jsou jako dvě zamilované hrdličky. Třeba si Batulková uvědomila, že je někdy lepší vyhovět přání partnera než zůstat sama. Tím spíš, že jsou na sebe za ty roky samozřejmě zvyklí.

Začínat znovu s někým jiným nemusí být vždy zrovna výhra. V redakci jsme se shodli na tom, že svatba by byla v jejich případě hezkým řešením. Batulkové by to u oltáře určitě moc slušelo. A snad by i poznala, že i když je rozvedená, tak ne všichni muži jsou stejní a utíkají za mladými ženami.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden