Můj čas na kafíčko

Bude se Janda stěhovat už nastálo až za oceán?

Zpěvák a frontman legendární české kapely Olympic Petr Janda (75) letos oslavil už pětasedmdesáté narozeniny. Přesto je stále v jednom kole a na cestách. Svoji třetí ženu Alici (35) i dvě malé dcery, které s ní má a jež chodí v Americe do školy, Anežku (8) a Rozálii (5),  má totiž natrvalo přestěhované na Floridě.

A tak mu nezbývá než neustále pendlovat přes půl světa letadlem. Ukončit svoji zajetou kariéru zatím totiž rozhodně nehodlá, a to i přes to, že už je na české scéně víc než padesát pět let a za sebou má odehráno sedm tisíc koncertů. Za oceánem také plánuje koncertní turné po malých klubech. Chce snad skončit stejně jako zpěvačka Věra Špinarová (†65), která zkolabovala přímo na pódiu před fanoušky? Sluch už mu přitom údajně taky neslouží tak, jako zamlada. Nenásleduje spíš nakonec Martu Kubišovou (70), která už raději ukončila kariéru?

Místo za rodinou chodil po hospodách

Co vždycky tak trochu zanedbával, byla výchova jeho dětí. Jeho dcera, známá zpěvačka Marta Jandová (43),  na to vždycky doplácela. „Já jsem na to dřív prostě neměl čas. Doma mě to moc nebavilo. Spíš jsem chodil po klubech a po hospodách a její výchovu jsem v podstatě zanedbával,“ přiznává bez mučení sám Petr. Teď si ale prý výchovu nejen dvou malých dcerek, ale i tří vnoučat pořádně užívá. Ještě aby ne, když je s rodinou nárazově a k tomu mají doma uklízečku. Dokonce prý pořád volá vnukovi, který je čtyři roky ženatý, kdy už bude „pradědek“. Své ženě zatím stačí, i když s pořádně vyplazeným jazykem. „Moje žena s tím, že stárnu, vůbec nepočítá. Prostě sis udělal děti, tak musíš. Hotovo. Nic mi neuleví,“ vtipkuje známý postarší český rocker.

Bývalka by mu věkově už nestačila.

Lapne ho ještě nějaká mladší?

Není žádným tajemstvím, že je zpěvák ženatý už potřetí. „Má žena má do budoucna takovou vizi, že by jednou dělala trenérku ve fitku. Chodí do různých kurzů a hrozně ji to baví, svědčí jí to, má krásné tělo,“ libuje si Petr, ale sám se prý k žádným divočinám přemluvit nedá. Zatímco Petr se do dalšího vztahu očividně nehrne, Alice má na Floridě mezi spoustou českých celebrit hodně kamarádů. Co když to bude naopak?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden