Moje šťastná hvězda

Bude se ještě někdy schopna zamilovat?

Moje šťastná hvězda

Před pár měsíci ji osud připravil o dalšího životního partnera. Přenese se přes to?

Když přišla ILONA SVOBODOVÁ (62) o manžela, myslela si, že už se nikdy nezamiluje. Láska si ji ale nakonec našla. Nyní ale smrt opět zaúřadovala...

Osud si s představitelkou Jitky Farské z oblíbené Ulice nepěkně pohrává. Zejména v poslední době. Když Ilona Svobodová (62) přišla kvůli rakovině o milovaného manžela, hudebníka Petra Skoumala (†76), zhroutil se jí celý svět.

Pak ale poznala shodou okolností dalšího Petra, sympatického architekta, se kterým znovu zjistila, jak krásná je láska. Jenže v létě přišla další rána. I on zemřel a ona tak zůstala sama. Dokáže ještě někdy otevřít své srdce dalšímu muži, nebo raději zůstane ze strachu z další ztráty dobrovolně bez partnera?

První manželství skončilo rozvodem

Poprvé se herečka vdávala za kolegu Gustava Bubníka (60) a krátce nato mu porodila dceru Adélu (37). Sama si prý myslela, že to bude láska až navěky. Postupem času ale měla začít zjišťovat, že je manžel

Zbývá vám 68% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden