Moje šťastná hvězda

Bude se Jitka Asterová hrabat v popelnicích?

Na oblečení šetří, jak to jen jde

Dávno jsou pryč doby, kdy si herečka JITKA ASTEROVÁ (56) mohla díky vztahu s podnikatelem TOMÁŠEM LINHARTEM dovolit život na vysoké noze. Dnes sice stále bydlí v elegantním prostředí na pražských Vinohradech, kde se nežije zrovna levně, ale náklady na život se snaží tlačit na minimum.

Na rozdíl od jiných finančně zajištěných kolegyň herečku v běžném obchodě s módou, natož v luxusním butiku, rozhodně nepotkáte. Svoji garderobu shání především po levných bazarech a second handech. A je to podle ní stále složitější.

V místě jejího bydliště je obchodů s použitým oblečením sice prý hodně, ale mimo její možnosti. „Jsou na můj vkus moc drahé,“ krčí rameny. Hodně času tak tráví hledáním cenově dostupnějších krámků. Do velkého šetření zapojila i dceru.

Ta sice žije trochu dražší život, protože cestuje, ale i v zahraničí nakupuje co možná nejlevněji.Naposledy své mámě přivezla z cest černé šaty. „Koupila je na ulici asi za 240 korun,“ chlubí se Jitka. Je jistě správné, když člověk zná hodnotu peněz.

Ale nepřehání to trochu? Aby to časem nedopadlo tak, že bude použitelné oblečení hledat místo v sekáči v kontejnerech.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden