Moje šťastná hvězda

Bude se opakovat minulost a uteče od ní další partner?

Moje šťastná hvězda

Už jednou to herečka zažila a byla by nerada, kdyby se to opakovalo i podruhé. Rozpadne se jí i další vztah, o kterém si myslela, že vydrží napořád?

Když se naposledy radovala z narození syna, trvalo její štěstí jen několik měsíců. EVĚ BUREŠOVÉ (29) utekl partner MICHAEL (38) pryč a už se nevrátil. Čeká ji to samé i s FOREJTEM (35)?

Pohledná herečka ze seriálu ZOO Eva Burešová (29) si žije život jako v bavlnce. Patří k nejobsazovanějším seriálovým herečkám u nás, je hodně žádaná i do reklam a už více než rok tvoří pár s uznávaným kuchařem Přemkem Forejtem (35). Už jednou ale podobné štěstí prožívala a nakonec skončilo velkým zklamáním.

Ten pravý to nebyl

Proč všechno nasvědčuje tomu, že se bude historie znovu opakovat? Když Burešová poznala před lety hudebníka Michaela Krásného (38), byla z něj celá vedle. Nejenže ji fyzicky velmi přitahoval, ale navíc uměla ocenit i jeho další vlastnosti. „Mám moudrého, vtpného, zábavného, a dokonce krásného muže,“ vychvalovala ho tehdy do nebes.

Dokonce tehdy říkala, že si všímá, jak jiné ženy po jejím partnerovi koukají a chtěly by ho. Tehdy mu ale věřila, že jí je věrný a chce jen ji. „Máme se opravdu rádi, fakt jsem tak hluboce

Zbývá vám 82% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden