Můj čas na kafíčko

Bude svatba, nebo další zklamání?

Můj čas na kafíčko

Myslela si, že otec jejího syna si ji vezme, ale to se pořádně spletla. Skončí se slzami v očích znovu?

Už jednou měla Eva Burešová (28) před svatbou, ale nakonec to skončilo velkým zklamáním. Teď už po necelých dvou letech vztahu s Přemkem Forejtem (35) mluví o svatbě znovu. Vyjde jí to, nebo znovu skončí sama s miminkem?

Hvězda seriálu ZOO Eva Burešová (28) prožívá možná nejspokojenější období svého života. Je na vrcholu herecké kariéry, má spoustu fanoušků, a navíc čeká se svým novým partnerem, kuchařem Přemkem Forejtem (35), první společné dítě.

A to i přesto, že spolu nejsou ještě ani dva roky. Zdá se tak, že dalším krokem v jejich vztahu by měla být svatba. Opravdu se jí ale Burešová dočká, anebo přijde další životní zklamání? Oblíbená herečka totiž už kousek od svatby byla se svým bývalým partnerem, hudebníkem Michaelem Krásným (38).

S hudebníkem na svatbu nedošlo

Otce svého doposud jediného syna Nathaniela (5) si moc chtěla vzít, jenže místo svatby přišel

Zbývá vám 81% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden