Můj čas na kafíčko

Bude z ní skladnice? Kde nechala muže?

Ještě nedávno s jistotou v hlase prohlašovala, že v lednu začne nový život ve Finsku po boku manžela, nezodpovědného hudebníka Tima Tolkkiho (54), ke kterému se zkoušela vrátit. Prý především proto, aby už nebyla tolik lidem v Čechách na očích.

Timovi a Dominice ale udělalo také radost, že ve Finsku dostali vytoužené státní bydlení. Nejde ale o žádný zoufalý byteček! „Je stokrát lepší než sociální byty v Česku. Teď už Dominika s Timem řeší pouze to, kdy se v Helsinkách potkají, aby mohli byt převzít,“ říká zdroj blízký manželům s tím, že půlku nájmu bude platit stát, půlku oni.

Bydlení se prý nachází ve čtvrti Jollas, kde měli Dominika s Timem byt už dříve. Timo Tolkki je ale momentálně v Mexiku, kde pobývá i jeho poslední údajná milenka, a ke své ženě se má vrátit v březnu. Proč spolu ale manželé ani nestrávili Vánoce, když se tak milují, jak Dominika prohlašuje? Není to celé jenom její iluze?

Timo Tolkki (54)

Místo ve Finsku zůstane v Čechách?

Řečem o velkém návratu je zřejmě konec, neboť teď to zase vypadá, že se Dominika Gottová (47) rozhodla zase jinak a dá ještě životu v Česku šanci.

Podle exkluzivního zdroje se dcera Karla Gotta (†80) úspěšně ucházela o práci ve světoznámé společnosti Amazon, která teď ve velkém nabírá zaměstnance. Čeho se ale ohledně nové práce Dominika bojí? A proč se najednou Dominika rozhodla ucházet o práci v Čechách?

Manžel ji zase naštval?

Většinu svého života Dominika pracovala jako servírka. S touto profesí má teď smůlu. Narychlo se tedy údajně rekvalifikovala. „Poslala svůj životopis do Amazonu, kde nabírají ve velkém, a oni ji vzali,“ říká zdroj s tím, že má nastoupit jako skladnice a jezdit s vysokozdvižným vozíkem.

Slíbili jí plat asi 25 tisíc měsíčně, což jí samozřejmě finančně pomůže. Uvidíme, jak dlouho jí to vydrží tentokrát.

Při řízení vozíku se totiž nemůže pít. Zdá se, že poté, co rozvířila podivnou kauzu o nevlastním bratrovi, údajně utajeném synovi Karla Gotta, se na čas konečně stáhla do ústraní? Tomu se dá bohužel jen těžko věřit! A tak se nechme překvapit, jakou bombu nechá Dominika bouchnout příště.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden