Můj kousek štěstí

Provokuje své chudší kolegyně

Já na to mám… notuje si jediný třicet šest let starý hit skupiny Natural moderátorka a herečka Eva Decastelo.

V době, kdy většina herců obrací každou korunu, je tahle žena, která je ve slavné Slunečné nezbytně přítomna minimálně do doby, než se s ní rozvede scenárista a spoluproducent seriálového hitu René Decastelo (47), v salonech krásy a na plastické chirurgii pečená vařená. A dává to svým kolegyním jaksepatří „sežrat“.

Hele, co mám!

Pod záminkou okázale upřímně míněného hesla „Přece se za to nebudu stydět, proč to nepřiznat“ zveřejňuje Eva dlouhý seznam zásahů, které dosud v rámci zkrášlování podstoupila, či si je dopřává pravidelně. Namátkou…

„Nechápu, proč tajit, že mám botox, nebo dofouknutou pusu, dále výplně nosoretních rýh a kruhů pod očima. A umělé řasy a nehty,“ líčí Decastelo. „Takže jsem komplet vopíchaná a nestydím se za to.“ Což o to, stydlivost bychom u téhle bývalé pornohvězdy ani neočekávali. A její upřímnost je v zásadě sympatická, ať jsou její pohnutky jakékoli.

Jak pěstovat popularitu

Ocenili to v zápětí na internetu její fanynky, které jí poslaly tisíce souhlasných „lajků“. Byla mezi nimi i kolegyně Tereza Brodská (52): „Správně, Evi!“ napsala nadšeně. Ostatně tvrdou kritiku bude mít pro ženu svého chlebodárce asi stěží…

Eva Decastelo, matka dvou dětí, už se, jak je vidno, naučila, jak šikovně pouštět intimní informace do světa, aby si udržela zájem diváků, pakliže její role ve Slunečné není nijak zásadní.

Možná ji ale René šetří, aby se nemusela učit tolik textu. Od množství slov se přece herci neplatí, stačí se ochomýtat na place a prachy jsou doma…Holt, je to holka šikovná.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden