Moje sladké tajemství

Lucie Benešová si buduje hnízdo, kam manžel nesmí

Moje sladké tajemství

Vlastní chalupa, nové tetování a plastické operace. Hledá snad nového muže?

Herečka Lucie Benešová (48) a její manžel, herec Tomáš Matonoha (51), žijí v tzv. dvoukariérovém manželství. Jenže jak už to bývá, pokud má u toho žena i děti, obvykle musí zvládat o dost víc než její muž. Lucie začíná být vyčerpaná a možná i naštvaná, že Matonoha její nasazení nedokáže ocenit. Zdá se ale, že chystá protiútok.

Herečka Lucie Benešová se pustila do stavby nové poloroubenky v Jizerských horách. Loni na podzim stála jen základová deska, ale nyní už se herečka pochlubila na sociálních sítích obvodovými zdmi s okny a dveřmi. Její chalupa, které říká pracovně Beneška, se už rýsuje a podle všeho do ní nebude mít její manžel přístup...

Tetování a plastika víček

Vlastní chalupa ovšem není jedinou novinkou v životě hvězdy seriálu Slunečná. Jak přiznala, nechala si udělat nové tetování a podstoupila několik plastických operací. Že by přemýšlela nad

Zbývá vám 62% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden