Můj kousek štěstí

Čeká čtvrté manželství krach jako ta předchozí?

Proč skončily všechny Trávníčkovy vztahy nezdarem?

Koncem srpna jsme byli svědky honosné svatby Pavla Trávníčka (64) a jeho mladičké přítelkyně Moniky Fialkové (29). Zatímco pro ni to byla svatba první, stárnoucí matador si navlékal snubní prstýnek už počtvrté. Ještě však ani nestihla zaschnout barva na nové občance mladé paní a už se začaly rojit spekulace, jestli vůbec křehká brunetka tuší, do čeho se to pustila.

Neměly to s ním lehké
Pěkná tvář, slavné jméno a image věčného prince působila na ženy vždy doslova jako magnet. A tak není divu, že toho Trávníček tu a tam rád využil. Ženy to s ním  ale neměly nikdy jednoduché. Říká se totiž, že jeho vztahy vždy ztroskotaly na domácím násilí. Své o tom ví i herečka a bývalá Pavlova manželka Simona Stašová (60), která o jejich vztahu odmítá veřejně mluvit.

Proč asi... Helena Dytrtová (53), se kterou má syna Pavla je sdílnější: „Několikrát jsem se musela nechat ošetřit na pohotovosti,“ přiznává. I bývalá přítelkyně Olga Želenská (55) se svěřila, že herec hodně pil a byl v dobách jejich vztahu agresivní. Je možné, že se Trávníček změnil? Nebo jen Monika vydrží víc než jeho předchozí partnerky?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden