Moje šťastná hvězda

Čeká Hanychovou s Dopitou brzy další hořký konec?

S otci svých dcer je Agáta Hanychová (39) pořád na kordy, a tak si vše kompenzuje alespoň u současného muže Miroslava Dopity (39). Jenže i ten má pořádné máslo na hlavě. Už kdysi se rozešli kvůli jeho nevěře a teď na něj začínají vyplouvat další pikantnosti, které si asi za rámeček nedá!

Románek s královnou plastik

Bývalý hráč amerického fotbalu měl totiž kdysi techtle mechtle s bývalou účastnicí reality show Vyvolení Evou Feuereislovou (34), které dnes neřekne nikdo jinak než „plastiková královna“. Dopita s ní měl dokonce podvádět svou exmanželku Terezu a nyní prasklo, že si s ní dopisoval i loni na podzim, kdy slavil velký návrat k Agátě. Jejich podivné „přátelství“ sice odmítla Hanychová komentovat, zároveň se ale nechala slyšet, že i kdyby mezi nimi k něčemu došlo, nejspíš by mu odpustila.

Je skutečně Dopita (39) její osudovou láskou?

Už na to nemá sílu

„Stoprocentně mu nevěřím, ale v rámci zachování vlastní rodiny bych se asi přes to dokázala přenést,“ sdělila poněkud vyčerpaně.

Žehlí svoje prohřešky

Možná i proto ji nedávno vytáhl na Moravu do sklípku, aby všechno odčinil, a pak s ní ještě nachodil kilometry na nákupech a dělal, že je to ta největší zábava pod sluncem. A samozřejmě nechybělo ani srdceryvné vyznání. Hanychová sice vypadala šťastně, kdo ale ví, co se jí honí hlavou. Někteří její známí se dokonce nechali slyšet, že hořce lituje toho, že opustila mediálního magnáta Jaromíra Soukupa (55), s nímž má malou dceru Rozárku (1).

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden