Můj kousek štěstí

Čeká Tatianu Vilhelmovou velké zklamání?

Mohlo by se to zdát jako radostná zpráva. Tatiana Vilhelmová  (38) se usmířila se svým tatínkem, doktorem filosofie, Petrem Vilhelmem (65), s nímž se dlouhá léta neviděla. Ten odešel od rodiny už v době, kdy byla Tatiana malá desetiletá holčička.

"Mně nikdy nevadilo, že se naši rozvedli. Vadilo mi, že tatínek na nás děti zapomněl," svěřila se se svými pocity Vilhelmová. Nyní jí ale táta opět přišel do života..

"Ozval se a obyčejně se zeptal, jestli potřebuju pomoc s dětmi, že je tady," vylíčila herečka, jak to bylo s tatínkem. S vidinou konečně ucelené rodiny mu všechno odpustila a tátu vzala na milost.

Vždyť bude hezké, když synové František (11), Cyril (8) a Alois (3) budou mít konečně dědečka, říkala si nejspíš. Nad nečekaným zájmem pana Vilhelma se ale vznáší pochybnosti..

Není za touhou podat si přátelskou ruku s dcerou ještě něco jiného, než jen upřímná láska a tíživé svědomí? Petr Vilhelm má totiž být ve velmi tíživé finanční situaci. Už desítky let řeší obrovské dluhy.

Prý je na něho uvaleno neuvěřitelných 17 exekucí a potácí se v dluzích zhruba 1,5 milonu korun. A to je pořádný ranec nejen pro běžného smrtelníka. Podle všeho zvládne splácet sotva úroky a na umoření samotného dluhu mu jž nezbývají prostředky.

Je zřejmé, že takový člověk čeká jen na to, až přijde zázrak a někdo mu s tím břemenem pomůže. V takové chvíli by mohl Vilhelm doufat, že se tou spásou stane právě jeho úspěšná dcera. Týden co týden ji mohl sledovat jako hvězdu ve "Tváři".

Zadoufal snad, že by jeho dcera s královskými výdělky mohla být k němu štědrá? Nezbývá než věřit, že vše bude, jak má být a takovéto zklamání herečku nečeká..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden