Můj kousek štěstí

Lucie a Tomáš. Zamilovaní i přes všechny překážky

Můj kousek štěstí

Děti ze slavných rodin to nemají tak jednoduché, jak by se mohlo zdát. Příkladem je zpěvačka a herečka Lucie Vondráčková (36), které zdánlivě všechno do puntíku vycházelo.

Populární rodiče, hudebník Jiří Vondráček (65) a textařka Hana Sorosová (58) jí brzy obstarali atraktivní pracovní příležitosti, maminka jí psala k jejím písním texty, tatínek hudbu. Všechno šlo jako po másle.

Šikovná dívenka to nakonec dotáhla až k úspěšnému zakončení studia kulturologie na Filozofické fakultě Univerzity Karlovy diplomovou prací Tradice české pohádky v československé kinematografii, ba dokonce k doktorátu z filozofie, kterým se mnoho herců či zpěváků pochlubit nemůže.

Okruh její činnosti je široký, obsahuje zpěv, film, divadlo, dabing, tanec, rozhlas. Zato soukromý život už zdaleka tak jednoduchý a čitelný nebyl. Dívenka byla odedávna předmětem až přehnané mediální pozornosti, trpěla i rodinným rozkolem se slavnou tetou Helenou Vondráčkovou (69), kdy média neustále

Zbývá vám 85% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden