Můj čas na kafíčko

Čekají spolu druhé dítě

Herec ze seriálu Zlatá labuť Roman Vojtek (51) se pochlubil na sociálních sítích, že se svou atraltivní manželkou Petrou Vojtkovou (35) čekají druhé společné dítě.

Pro Vojtka to tak znamená, že bude za několik měsíců již čtyřnásobným otcem.

Přibude k dvěma synům i druhá dcera?

Z předchozího manželství má totiž dceru Editku (13) a syna Beneditka (8). „Bude sranda,“ okomentovala vše Petra Vojtková. Známý pár se dočkal také spousty gratulací z řad celebrit. Aleš Háma (50) nazval Vojtka divochem. Veronika Arichteva (37) zase poznamenala, že ho pár měsíců neviděla a už se u nich doma dějí takové věci.

Gratulovala i herečka Monika Absolonová (46). Té stihl Vojtek vzkázat, že jí moc děkuje a nyní je na řadě ona. Na to herečka nereagovala, a to nejspíš proto, že je po rozchodu a oficiálně momentálně nezadaná. Jestli bylo dítě plánované či ne, to dvojice neuvedla.

V každém případě se ale dá očekávat, že se Vojtek po narození dalšího potomka stáhne z Ulice, kam se nedávno vrátil. Natáčení tohoto seriálu je totiž časově hodně náročné a Roman Vojtek jistě bude chtít být co nejvíc se svou manželkou a dětmi jako podpora. Oběma přejem hodně štěstí a hlavně zdraví.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden