Moje šťastná hvězda

Svádí Adam Mišík zadanou kolegyni?

Herec ADAM MIŠÍK (26) věrnost nikdy neřešil. Pokud se před ním objevila krásná dívka, jen těžko ji dokázal odmítnout. Podvádí i svou současnou partnerku?


Herec ze seriálu Jedna rodina Adam Mišík (26) přiznal, že byl v minulosti nevěrný. Například modelku Dianu Kratochvílovou (24) prý podváděl opakovaně. Má prostě rád ženy. Povídá se, že si před ním nemůže být žádná jistá. Asi ani Berenika Kohoutová (32), se kterou hraje v Jedné rodině.


Té to navíc doma údajně neklape s manželem Kryštofem Kubínem (36), se kterým má dceru Lolu (3). Pokud se tak Mišíkovi Kohoutová líbí, nemusel by být úplně bez šance!


Kohoutová je krásná žena a je dost možné, že to na ni Mišík po natáčení zkouší.

Bezmezně mu věří

Pro jeho partnerku, modelku  Natálii Jiráskovou (18), to samozřejmě nejsou dobré zprávy. S Mišíkem prožívá svou první velkou lásku a jistě věří, že je pro něj tou jedinou.

Měl hodně milenek

Mohou to být jen klepy, na druhou stranu je pravda, že hercovou postelí už prošla řada krásných žen. Jen namátkou herečka Sara Sandeva (26), bývalá miss Denisa Spergerová (23) nebo finalistka Robinsonova ostrova Barbora Murdochová (32).

Zlomí své krásné partnerce srdce?

Hodně blízko má mít dlouhodobě také k herečce ze seriálu Ulice Anně Kadeřávkové (25). Sice oba svorně tvrdí, že jsou jen kamarádi, nicméně tomu se jen těžko věří.

Rád si užívá

Mišík také v jednom rozhovoru přiznal, že ho děsí dlouhodobé vztahy, a nejspíš tak stále preferuje si užívat. Byla by ale určitě velká škoda, kdyby tím způsobil Jiráskové trápení. Ta se na svého partnera dívá jako na svatý obrázek a je vidět, že mu bezmezně důvěřuje.

Není se ale čemu divit. Mišík, i když často nebyl věrný, dělala pro své partnerky první poslední. Třeba Natálii Jiráskové občas i uvaří její oblíbené jídlo, jen aby byla šťastná a spokojená.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden