Moje šťastná hvězda

Žárlivé scény kvůli staršímu kolegovi?

Tohle kontroverzní básničkář Ondřej Koptík (40) rozhodně nečekal. Stačilo jedno natáčení v zahraničí a jeho život se rázem muže otočit vzhůru nohama.  Herečka ze seriálu Na vlnách Jadranu Hana Gregorová (72) se tam totiž seznámila s charismatickým hercem Sebastianem Cavazzou (50) a od prvního okamžiku je z něj úplně unešená.

Dostal se jí pod kuži

„Je to mužný, hezký chlap, moc milý a také šikovný,“ pochválila chorvatského herce. Herečka také ocenila, že se celé texty učil v češtině. Náš anonymní zdroj, který má blízko ke Gregorové, nám prozradil, že je z něj úplně vedle dodnes.

Dokonce o něm říkala i Koptíkovi a ten měl následně ztropit žárlivou scénu. Gregorové by se asi ale nemohl nikdo divit, kdyby jí třeba jen blesklo hlavou, že by Koptíka vyměnila za pohledného kolegu.  Vždyt to je teprve pár let, co se novinářům svěřoval s detaily z jejich intimního života.

Mladší partner se nejspíš cítí v ohrožení.

Poslední šance?

Gregorová mu tehdy prý dala ultimátum – ještě jednou udělá něco podobného a je konec! Od té doby Koptík sekal latinu a žádný další podobný rozhovor novinářům raději neposkytl.

Je ale jasné, že je pro nej Cavazza konkurencí, a kdyby Gregorová cítila, že u něj má šanci, nejspíš by neváhala a pustila by ho do svého srdce. Tak uvidíme, jak to všechno nakonec dopadne.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden