Můj kousek štěstí

Došla jí trpělivost a měla románek s kolegou?

Svatba může klidně být bleskurychlou akcí, zvláště, pokud se v jejím okolí najde muž činu...

Stále se nedočkala svatby, což si prý vybírá svoji daň. Moderátorka je podle všeho nešťastná, a hledá tak útěchu mimo vztah. Její partner by si asi měl rozmyslet, jak to s ní vlastně plánuje dál.

V českém showbyznysu má stále krásná moderátorka pověst jedné z největších smolařek. Partner Kristině Kloubkové (47) podle všeho už několikrát slíbil veselku, jenomže se pořád ještě nerozhoupal.

Zdá se však, že tanečník Václav Kuneš (48) by mohl tak dlouho váhat, až nebude mít s kým by se před oddávajícího postavil. Stále častěji se spekuluje, že blondýnce došla trpělivost a bude si žít podle svého.

Třeba si myslí, že ho tím trochu „popostrčí“. Říká se dokonce, že před nějakou dobou měla románek s kolegou Martinem Pouvou (60), ten si však později našel přítelkyni a tím mezi nimi mělo všechno skončit stejně rychle, jako začalo.

Může být jen jen otázkou času, než si Kloubková najde někoho, s kým to může být vážnější. Tedy v případě, že ji bude Kuneš stále napínat a pouze slibovat. Dnes mezi nimi není rozhodně nic ztraceného, ona ho jistě stále miluje.

Kámen úrazu zkrátka je pouze a jen v tom, že se čeká na žádost o ruku, jak sama přiznala. Začala se radovat už před třemi lety, kdy se pár neoficiálně vzal na starém obřadním místě Keltů. Jenže tím to haslo.

„Kristina mi dala deadline do svých padesáti,“ prohlásil Kuneš o termínu svatby. Podle našeho zdroje, který má k páru velmi blízko a nepřál si být jmenován, je ale tanečník vedle jak ta jedle.

Jestli chce opravdu čekat až do její padesátky, tak prý vůbec nepochopil uvažování své partnerky a nedošlo mu, že to myslela jen v žertu. Ráda by se vdávala co nejdřív. Otálením Kuneš riskuje, že se objeví někdo, kdo ji okouzlí.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden