Staré dobré časy

Česká Marilyn Monroe trpí kvůli tomu, jak vypadá

Staré dobré časy

Jako slečna v rozpuku se pořád hrbila. Nechtěla, aby bylo vidět, jak je vyvinutá.

Ve starých dobrých časech získala tato dáma jistě ne náhodou přezdívku česká Marilyn Monroe. Když jí bylo 47 let, nafotila lechtivé snímky do Playboye. A i dnes, když jí je 74 let, vypadá Jana Švandová neuvěřitelně sexy.

Vzpomínky na mládí doprovází Jana Švandová (74) milým úsměvem. V době, kdy dívky předváděly chlapcům své pukající poprsí, se oblíbená herečka za to své naprosto nefalšovaně styděla. Dokonce se prý tehdy úmyslně hrbila, aby nebylo vidět, jak je vyvinutá.

Když konečně i k nám dorazila móda napěchovaného dekoltu a ona konečně mohla vyrazit ve svých odvážných modelech do společnosti, dočetla se, že její chlouba zavání umělinou. „To mě tenkrát opravdu

Zbývá vám 79% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden