Můj kousek štěstí

Život jí napsal další seriál

V srpnu má rodit!

Spekulace, které se šířily médii, jsou potvrzeny. Eva Burešová (28)  je těhotná! Novinou se seriálová hvězda pochlubila společně s partnerem, šéfkuchařem Přemyslem Forejtem (34), který, krom toho, že vaří, také obstojně zpívá, a tak si střihli duet v show Tvoje tvář má známý hlas.

Právě zde se před necelými dvěma lety poznali a nyní zde odhalili světu, že čekají potomka. „Tvoje tvář bude mít známý hlas... teď ještě jestli po tátovi, nebo po mámě aneb BUDE NÁS 5!“ napsala dojemně Eva na internet pod snímek z vystoupení, kde v upnutých šatech ukázala zakulacené bříško.

Přemek před dvěma lety ohromil ve „Tváři“ Evu jako Justin Timberlake.

Tajnůstkáři

Podle důvěrných informací se má děťátko narodit v srpnu. Z předchozího vztahu má Eva čtyřletého Nathaniela a kuchař už je také tátou dcery Stelly (8). Pár těhotenství tajil, i přestože se šuškandy o hereččině těhotenství začaly šířit už začátkem roku.

Eva ale mlžila, kličkovala a snažila se informaci co nejdéle udržet pod pokličkou. „Je to hloupost,“ reagovala tehdy. A kdyby prý bylo na ní, neřekla by to ani dnes, uvědomuje si totiž, jak křehké téma těhotenství je.

Otěhotní v ZOO?

Hereččini fanoušci jsou z novinky nadšeni, ale zároveň také nesví z toho, jak to teď bude s její rolí v seriálu ZOO, kde ztvárňuje ráznou Viky. Tvůrci to, jak se zdá, nakonec vymysleli.

Podle Lenky Hornové (55), ředitelky obsahu televize Prima, radostnou událost Burešové zakomponovali do děje. Znamená to snad, že si užije těhotenství i její seriálová postava? Zkušenosti už s tím Eva přece jen má, v seriálu Slunečná si loni dokonce vyzkoušela, být mámou trojčat.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden