Můj čas na kafíčko

Chce si Čvančarová dítětem pojistit manželství? Ze sexy dračice nezbylo nic!

Snaží se udržet si sexy tanečníka stůj co stůj. Je jí ale věrný? A proč se přestala smát?

Každý den se Jitka Čvančarová (38) ptá, zda je pro svého charismatického manžela stále tou pravou. A tak si ho musela pojistit. Kam zmizelo její sebevědomí? A proč u diváků každým dnem ztrácí svou popularitu?

Před pár lety bývala Jitka Čvančarová (38) považována za největší český sex symbol. Jenže v roce 2012 porodila dceru Emílii (4) a s její váhou to šlo z kopce. Nebo spíš do kopce. Nabrala 30 kilogramů a dolů šly jen ztuha. Teď se svým manželem Petrem Čadkem (37) údajně čeká už druhé dítě nebo se o to alespoň snaží a ručička na váze se stále pohybuje nebezpečně vysoko. Je zřejmé, že s přibývající váhou rostou i její obavy, aby za pár měsíců měla zpátky takovou postavu jako kdysi. Ke všemu zlí jazykové tvrdí, že se zní stává pořádná netýkavka. Sympatiemi, kterými oplývala dříve a za které ji její fanoušci tolik zbožňovaly, už prý také pomalu mizí. Jako jedna z porotců úspěšné televizní show Tvoje tvář má známý hlas ovšem působila hodně falešně. Ačkoliv se pořád usmívala a nešetřila chválou, spíše to vypadalo, že to jen hraje. Kde je pravda? A jak si stojí ve vztahu s manželem Petrem Čadkem? Dojde na rozvod?

Jednoho z nejkrásnějších mužů si musí herečka hýčkat.

Procházejí manželskou krizí?

Její manžel Petr Čadek je známým tanečníkem. S Čvančarovou se poznali během taneční soutěže StarDance. Od té doby herečka jenom kvetla. Jenže s přibývajícími kily vzrůstal i strach o to, aby si manžel nenašel jinou. Hezčí a možná i mladší. Herečka totiž ví, jakou zodpovědnost za svůj vzhled má, když chodí s někým, jako je právě Čadek. Podle známých ji musí neustále utěšovat a říkat jí, že ona je pro něj ta nejkrásnější. A ještě s tím bude muset chvíli vydržet, jelikož hned po porodu nabraná kila jistě neshodí. Jestli vůbec někdy. Když ale otěhotněla podruhé, proslýchalo se, že měli s Čadkem menší manželskou krizi a druhým dítětem si ho chtěla pojistit. Že by ho nebavilo každý den svou ženu utěšovat?

Bývalému odpustila i prostitutky

Ještě než se lidé dozvěděli o tom, že je Čvančarová po druhé těhotná, spekulovalo se nad tím, že buď musí přijít rozvod nebo dítě. Nastala druhá varianta a Čadek s Čvančarovou opět představují spokojený pár. I když se jeden čas proslýchalo, že o dítě přišli. Jak dlouho jim spokojený život vydrží? Před třemi lety si herečka domluvila tajné rande se svým bývalým partnerem Martinem Hofmannem (38). A to zažili pořádně bouřlivý rozchod! I přestože údajně chodil její bývalý za prostitutkami, dnes jsou podle společných známých nejlepší přátelé. „Udržet si přátelské vztahy, i když ty partnerské krachly, považuju za velkou výhru. Hrozně by mě mrzelo, kdyby tomu tak nebylo. Byli jsme dost dlouhý čas pár, vím o jeho přednostech, a i když se naše cesty z různých důvodů rozešly, ty kvality zůstaly,“ rozpovídala se tehdy Čvančarová. Její shovívavost vůči Hofmannovi tak může být jistým návodem i pro jejího současného partnera. Pokud si odskočí za jinou, zřejmě mu Čvančarová odpustí.

Vztah dvojice je prý pevný jako skála. Opravdu?

Vzpírá se autoritám

Že je to dobrá duše, může potvrdit snad každý, kdo se s ní zná osobně. Ovšem netváří se tak jen na oko? Před pár dny totiž herečka ukázala svou odvrácenou tvář. Nejspíš nabyla dojmu, že když vlastní luxusní Porsche Cayenne, může si dělat, co chce. Dopravní předpisy nedodržuje, jak by měla, a nečiní jí žádný problém zahnout do odbočovacího pruhu a pak na zelenou z ničeho nic změnit směr a jet rovně! I s parkováním má prý značné problémy. Auto nechává tam, kam s její parkovací kartou rozhodně nepatří. „Jen nestíhám dojít na úřad, kde mi to přepíší,“ omlouvala své chování Čvančarová. Jako veřejně známá osoba by ale měla jít naopak všem příklad a ne na sebe upozorňovat dopravními přestupky.

Zachrání jí druhé dítě manželství?

Možná ale už není tak nevinná a milá, jako bývala dříve. Soutěž Tvoje tvář má známý hlas jí dopřála být na očích diváků po celé republice týden co týden. Ale s přibývajícími díly, zdá se, její popularita pomalu, ale jistě klesala. Na mnohé působila afektovaně, strojeně a ke všemu to vypadalo, jako kdyby chválu a úsměvy jenom předstírala. Možná tomu tak není, možná ano. Jedno je ale jisté. Od té doby, co se veřejnost dozvěděla o její posedlosti váhou a závislosti na Čadkových ujišťování o tom, že je ona pro něj tou nejkrásnější, pohlíží se na ni jinak. Už to není ta holka do nepohody, kterou bývala. A jestli ano, pak to nedává najevo. Ani ve vztahu s Čadkem nemá nic jistého, i když ona sama tvrdí, že je jejich vztah pevný jako kámen. „Je to skvělý člověk, na kterého s můžu spolehnout. Pro mě jsou morální hodnoty, jako čestnost a spravedlnost, zásadní,“ protiřečí si herečka. Byl snad její bývalý přítel Hoffman natolik čestný, aby se jí k opakovaným nevěrám sám přiznal? A jak to, že mu dokázala právě takový druh nevěry odpustit? To už se zřejmě nedozvíme, ale jestli její manželství s tanečníkem vydrží nebo ho nezachrání ani druhé dítě, to se jednoho dne, dříve nebo později, stejně ukáže.

Kdo z mužů by neocenil její přednosti?

Myslí si na partnera Vilhelmové?

Kolegyně Jitky Čvančarové Táňa Vilhelmová (38) se má čeho bát! Nedávno totiž porotkyně Tváře přiznala, že se zakoukala do jejího partnera Vojty Dyka (31). „Je to prostě můj idol, já ho strašně dlouho miluju,“ vyznávala svou lásku, i když samozřejmě s nadsázkou. Anebo ne? Začalo se proslýchat, že Čadek Čvančarovou podvádí a tak si možná jenom hledá příležitost, aby mu mohla oplatit stejnou mincí. Zdali ovšem Dyk hoří pro Čvančarovou stejnou vášní, to se prozatím neví. Bouří se v herečce hormony nebo zatoužila po ještě mladším partnerovi, aby si zvedla sebevědomí a dokázala si, že je to stejná sexy dračice jako před pár lety? Jenom aby tvrdě nenarazila a nezůstala pak s oběma dětmi nakonec sama.

Vojtěch Dyk

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden