Moje šťastná hvězda

Chce Stropnický herečku zpátky?

Moje šťastná hvězda

Pomalu mu má docházet, že udělal velkou chybu. Sám na úřadě v Izraeli končí, ale jeho milenka tam zůstává. Je to jejich konec?

Rozvod VERONIKY ŽILKOVÉ (61) a MARTINA STROPNICKÉHO (66) je v plném proudu. Už teď ale prý Stropnický lituje, jak to celé dopadlo.

Myslela si, že za manželstvím s Martinem Stropnickým (66) udělala tlustou čáru. Život ovšem někdy bývá plný zvratů a k jednomu takovému se prý  schyluje i v tomto případě. Nevěrnému manželovi pomalu dochází, že možná udělal velkou chybu a Veroniku Žilkovou (61) nikdy neměl opouštět!

Mladá milenka

Když se před časem provalilo, že Stropnický Žilkovou opouští, herečka se netajila tím, že ji to samotnou zaskočilo. Záhy se ukázalo, že za jeho rozhodnutím může stát jeho mladší kolegyně Markéta Horňáková (31). Podle ní si chtěl její manžel v pozdějším věku ještě něco užít. Není divu, že byla

Zbývá vám 83% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden