Můj kousek štěstí

Jak si udržet Kolečka: Druhé dítě?

Tolik se snaží dokázat, že překonali krizi a mají idylu! Těhotenství bude jen poslední tečkou?

Ještě se máme na co těšit! Aneta Vignerová (35) sice dokázala přelétavého Petra Kolečka (39) po aféře s milenkou Denisou Nesvačilovou (31) získat zpátky a ještě si ho pojistit svatbou, zřejmě ale tuší, že nad jeho záletnou povahou vyhráno nemá.

Podle všeho na něj chystá mnohem víc. Některé informace naznačují, že by se scenáristou chtěla nyní druhé dítě. Mají už syna Jiříka (3), to ale Kolečkovi před rokem nezabránilo, aby si našel bokovku v podobě Nesvačilové.

Když zrzavou herečku letos v březnu opustil, říkalo se, že je to kvůli tomu, že je Vignerová v jiném stavu. Což se ale nepotvrdilo.

To však neznamená, že to nemůže být modelčiným přáním. Jenže Kolečko by údajně s druhým potomkem rád počkal.

Nedivili bychom se, kdyby Aneta využila všech ženských zbraní, aby dosáhla vytyčeného cíle. Už teď se jí to zjevně daří, scenárista seká latinu, alespoň tak to vypadá dle fotek a videí jejich dokonalé rodinky, což modelka hrdě prezentuje na internetu.

Jen aby Kolečko nechtěl dříve či později ze všeho toto divadla vycouvat. Kam by poté šel? U Nesvačilové už má asi dveře zavřené, je to pro ni prý uzavřená kapitola.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden