Můj kousek štěstí

Chce zopakovat stejnou chybu?

Svatba v nedohlednu, společné bydlení prý nefunguje. A aby toho nebylo málo, krásná moderátorka má podle všeho co dělat, aby stíhala plnit přání partnera.

Zamilovaná žena udělá cokoli, aby si vztah udržela. Mnozí lidé ale tvrdí, že Lucie Borhyová (45) má na víc, než se trápit s partnerem Michalem Smečkou (35). Půvabná moderátorka si přitom s muži užila své, štěstí by si konečně zasloužila.

Niko Papadakis (47) údajně utekl dřív, než se jim narodil společný syn, Michal Hrdlička (34) ji prý podváděl, přestože spolu měli dceru. Se Smečkou to dlouho vypadalo dokonale. Alespoň na veřejnosti.

Povídá se totiž, že ji drží dost zkrátka a nenechává jí moc vlastního prostoru. Spekulace spustila v podstatě nevinná věta Borhyové v jednom rozhovoru: „Cvičím, abych se pak mohla normálně najíst.“

Mnoho lidí nad tím kroutilo hlavou a tvrdilo, že to nemá zapotřebí, protože vypadá stále úžasně. Začaly kolovat povídačky, že blondýnka cvičí hlavně kvůli partnerovi, protože ten si nepřeje, aby přibrala byť jen jediný kilogram, a pokud by na sobě nepracovala, pustil by ji k vodě.

Což prý Borhyová nechce dopustit za žádnou cenu. Nechce začínat nanovo. Je ale otázka, jestli někdy není lepší vztah ukončit, nadechnout se a vzít to znovu od nuly s někým, kdo si ženy víc váží.

Je však klidně možné, že moderátorka už si náhradu hledá. Odpovídaly by tomu některé indicie včetně té, že se podle některých informací znovu stýká s Nikem Papadakisem. Stará láska nerezaví, to je jedna věc.

Druhá, že řecký podnikatel v hotelnictví mohl „dospět“ a vyzrát od doby, kdy od ní jako malý kluk utekl. Navíc měli tehdy před stavbou, krásná moderátorka pořád schovává zásnubní prstýnek, který od něho dostala.

Víceméně by věděla, do čeho s ním jde. Randění a první nesmělé krůčky by tak klidně mohli přeskočit.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden