Moje sladké tajemství

Jiskra přeskočila až napodruhé

Moje sladké tajemství

Vskutku kuriózní seznámení mají za sebou Marika Šoposká (34) s manželem Petrem Čechákem (45). Zpočátku to vypadalo, že by ji zvukař nejraději zabil, nakonec ale přeskočila jiskra, která nevyhasla ani po letech. Jejich manželství občas není žádný med, herečka ale našla toho nejlepšího tátu pro své děti.

Na současné poměry se vdávala velice brzy, v pouhých 23 letech. Marika Šoposká (34) ze seriálu Oktopus toho ale nikdy nelitovala. Jediné, co ji mrzí, je, že se s manželem Petrem Čechákem (45) seznámila trochu zvláštním způsobem, že si moc nepamatuje jejich svatbu a že mezi nimi občas panují rozdílné názory, protože je Čechák na rozdíl od ní introvert.

Příliš jí šustily šaty

Poprvé se jejich pohledy střetly při natáčení pohádky. Ovšem kdo by čekal romantiku jako z nějakého hollywoodského bijáku, asi by

Zbývá vám 81% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden