Moje šťastná hvězda

Chci dítě. A to hned!

Není čas ztrácet čas. Nejspíš takhle přesně k životu přistupují moderátorka Daniela Písařovicová (44)Ondřejem Brzbohatým (40).


Minulý rok v dubnu se poprvé objevily informace o tom, že se do sebe zamilovali. Za dalších asi 14 měsíců už se zasnoubili a v polovině letošního září se v Itálii vzali.


Moc si přeje miminko


Ten největší sen ale zatím Brzobohatý své novopečené manželce splnit nedokázal. Ta už totiž od začátku jejich vztahu otevřeně mluví  o tom, že by si moc přála miminko. Je přesvědčená, že založení rodiny by z ní udělalo tu nejspokojenější ženu pod sluncem. Povídá se ale, že se tomu zatím její manžel vyhýbá, a dokonce se to nezdráhá říkat i v rozhovorech.


Naposledy řekl, že se doma shodli na tom, že žádné děti nechtějí. „Ať to doma nekřičí, nesmrdí a tak,“ nejspíš i s trochou nadsázky uvedl. Svou pohlednou manželku tím ale údajně pořádně rozčílil a měla mu jasně říct, buď se začnou o miminko společně snažit, nebo bude následovat bleskový rozchod.


Dobře ví, že čas běží neúprosně


Sympatická moderátorka sice působí mladistvě, nicméně biologické hodiny zastavit neumí ani ona. V prosinci oslaví pětačtyřicáté narozeniny a to je nejvyšší čas na první dítě.


V redakci tak věříme, že Ondřej Brzobohatý jen šprýmoval a ve skutečnosti dělají s Danielou Písařovicovou  vše pro to, aby brzy otěhotněla. Už takhle jim to spolu moc sluší, a ještě když budou vozit v kočárku rozkošné miminko. To pak budou rodinou jako ze žurnálu.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden