Moje šťastná hvězda

Chlapi jsou její celoživotní boj

Je k nevíře, že tak krásná žena jako HANA VAGNEROVÁ (38), má problémy se vztahy. Ovšem může si za to sama. Nechá si utéct i nového přítele?


Na nezájem mužů si Hana Vagnerová (38), která si zahrála třeba v seriálu Expozitura spolu Robertem Jaškówem (52), rozhodně nemůže stěžovat. Kde se objeví, je okamžitě středem pozornosti.


Muži o ni měli vždycky zájem, přesto si herečka posteskla nad tím, že nemá v lásce štěstí. Dokonce se svěřila, že hrozně závidí všem, kteří se milují. Dočká se i ona toho pravého, nebo je kvůli své povaze odsouzena k samotě?


Musí ji zcela pochopit


Problém prý není ani tolik v příležitostech, jako spíš v samotné Haně. „Jsem lehce emocionálně nestabilní. Nečekaný pláč, nečekaný jásot, pak zase nahoru, dolů, všechno je barevný, pak zase černý,“ vysvětluje, že to s ní chlapi opravdu nemají snadné.


Se slovenským kameramanem byla zasnoubená, na svatbu ale nedošlo.

Aby byli šťastní ve vztahu oba, je pro herečku důležité, aby to její partner plně respektoval. Jedině tak to zřejmě může klapat. Mezi další její požadavky na toho pravého patří ještě humor, inteligence a charisma. Na jednu stranu se zdá, že herečka není vůbec náročná, na tu druhou možná čeká až příliš.

Snad i proto byla v posledních letech víc sama než v páru. Navíc se jen těžko seznamuje, randění také není její silnou stránkou a v neposlední řadě jí celý ten proces zamilování trvá hrozně dlouho. Kromě toho je velmi opatrná a na žádné krátké romance nebo flirty na jednu noc ji neužije.

Našla toho pravého?

Srdce měla podle svých slov doslova na padrť  už tolikrát, že to snad ani nedokáže spočítat. Jejím posledním vážným vztahem byl ten s kameramanem Martinem Žiaranem (45), se kterým byla dokonce zasnoubená.

Ze svatby ale pořád jen couvala, až se sympatický pár nakonec rozešel. Nedávno ale vyšlo najevo, že je herečka nejspíš po dlouhé době zase zadaná. „Vypadá to dobře a víc neřeknu,“ pochlubila se nedávno.

Zřejmě má obavy, aby své štěstí nezakřikla. Teď je jen otázka, jestli je její nový objev přesně tím, co hledala, a zda to všechno zase neztroskotá na její nespoutané povaze.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden