Můj kousek štěstí

Chce založit velkou rodinu

Přiletí do domácnosti Lucie Šafářové (34) zase už čáp? Vypadá to, že by si to velice přála. Jak známo, tenistka sní o velké rodině. Pokud se ta myšlenka zalíbila i hokejistovi, čáp už se možná připravuje ke startu. Druhé dítě na cestě?

To nelze vyloučit. Lucie Šafářová v poslední době září jako vánoční kometa a hovoří v tom smyslu, že rodina je základ státu.

Žena v domácnosti

„Dokážeme si představit, že bychom měli spolu ještě druhé dítě. Mám ráda velkou rodinu, tak uvidíme,“ prohlásila maminka Leontýnky (2) v dojemném vánočním období. Jedno oko nezůstalo suché. Tak kdy už přiletí čáp? Manželství krásné tenistce očividně prospívá, nejspíš se jí po kariéře tenisové hvězdy nestýská.

Lucii se život ženy v domácnosti líbí, a to je ohromné štěstí, protože přesně to vyhovuje i jejímu manželovi Tomáši Plekancovi (39). Má starosvětské názory, domnívá se, že muž je živitel a žena ochránkyně rodinného krbu. Šafářová nic nenamítá, ovšem kdo nesouhlasil, byla první žena Lucie Vondráčková (41).

Ta toužila pracovat na sto procent i se dvěma malými dětmi. Když natáčela v Kanadě filmy problematické úrovně, například Perfektní polibek, Plekanec s tím měl spoustu starostí. V neposlední řadě je financoval – a fakticky to nebyl žádný zázrak kinematografie. Problémy byly i s hlídáním dětí.

Šťastná novinka

Nic si tedy hokejista nepřeje víc než manželku svědomitě pečující o děti a domácnost a nepřidělávající starosti. A jeho Lucie to pochopila. „Vaření mě baví, takže se mu snažím navařit,“ informuje Lucie. „Snažím se vymýšlet různá jídla od těstovin, rizota, hodně jíme saláty, masa.“

Rozpovídala se také o tom, že oba často cvičí, Lucie hlavně proto, aby se manželovi stále líbila. „Cvičím jen pro radost a abych se cítila zdravá,“ říká spokojeně. Je docela dobře možné, že dala šťastnou novinku o miminku manželovi pod vánoční stromeček.

Je na cukroví

Leontýnka k tomu všemu dělá nadšeným rodičům jen samou radost. Až příliš se však podle maminky zajímá o vánoční cukroví, ale dostane jen trošku, neboť rodina dbá na zdravou stravu. Na dvouleté dítě má bohatou slovní zásobu. „Moje maminka schovala všechny dětské knížky a ty si teď společně čteme,“ pochlubila se Lucie.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden