Můj kousek štěstí

Utajený rozvod Sabiny Remundové?

Ač svými rolemi budí často respekt, v nitru je dle svých slov velmi křehká...

S manželem to herečce se seriálu Jedna rodina podle všeho dlouhodobě neklape.

„Dělám vše, od řemeslníka přes zahradníka a kuchařku,“ postěžovala si před časem Sabina Remundová (51), s tím, že tatínek jejích dětí vždy raději chodil do práce. To nezní zrovna idylicky.

Dokonce s nimi scénograf Adam Pitra (53) podle jejích slov ani nejezdil na rodinné dovolené. Povídá se, že už toho bylo na herečku zkrátka moc.

S manželem se ve společnosti ukazovala vždy minimálně.

A podle některých spekulací dcera Ivy Janžurové (82) nějakou dobu s partnerem už ani nežije. Objevují se informace, že možná potichu došlo k rozvodu.

Jiné zprávy hovoří o tom, že tak daleko zatím ještě manželé nejsou, „pouze“ mají zatím žít odděleně. Herečka nikdy nepatřila mezi ty slavné tváře, které by se rády se svým soukromím chlubily, lze tedy očekávat, že i případnou partnerskou krizi, nebude nijak hlásat do světa.

Tím spíš, že některé spekulace také naznačují, že si už možná našla nového nápadníka. Zatím ale není úplně jasné, zda nejde jen o drby.

Ať je to jakkoli, momentálně se prý nenajde moc lidí, kteří by věřili, že by mohla být po boku manžela ještě někdy šťastná. Je tedy záchrana vztahu už marná?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden