Moje šťastná hvězda

Chtěl líbáním Vlastimil Harapes vyvrátit spekulace?

Milují ho, nebo je to jinak?

Narozeniny má tanečník VLASTIMIL HARAPES (69) sice až 24. července, velkou narozeninovou oslavu si ale užil už před pár dny ve Státní opeře, kde se pod názvem A tančím dál odehrál galavečer na jeho počest. Mezi účinkujícími a gratulanty bylo překvapivě hodně sympatických žen a oslavenec se k nim samozřejmě velice ochotně měl.

Od své bývalé ženy dostal letmou přátelskou hubičku.

Jako by se snažil jednou provždy rozptýlit spekulace o své sexuální orientaci a dát všem jasně najevo, že hned po tanci jsou jeho největší slabostí právě ženy. K tomu si nemohl vybrat lepší příležitost, protože tolika ženské pozornosti během několika málo hodin se nedostane jen tak někomu. A tanečník neváhal a polibky rozhodně nešetřil.

Mezi Leonou Machálkovou a Harapesem létaly jiskry.

Některé se zdály být překvapivě osobní, nikoli pouze narozeninové. Obzvláště zajímavá byla chvilka s jeho bývalou manželkou HANOU ZAGOROVOU (69). I když se mohlo zdát, že to mezi nimi jiskřilo, zpěvačka se nechala slyšet, že ho samozřejmě bere jen jako kamaráda. Jaký vztah k němu ve skutečnosti mají ostatní zúčastněné, to vědí jen ony.

Na Magdalenu Dietlovou se doslova vrhl.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden