Moje sladké tajemství

Chtěla by plastiku. Nejlépe zadarmo!

Když jiné celebrity mají zákroky gratis, proč ne ona?

Proslavila ji Ordinace v růžové zahradě a ještě předtím, než otěhotněla, hrála v seriálu Kameňák.

Teď by se Miluše Bittnerová (43) po mateřské ráda dala do kupy a zase začala pracovat. Zatím má sem tam kšefty jako moderátorka a dceru Betynku (2) hlídá manžel Renda (47). Miluška se ovšem necítí ve svém těle moc dobře.

Betynku miluje, ale trable po porodu by si odpustila

Stále se jí nedaří shodit poporodní kila a zvažuje i plastickou operaci. Už loni prohlásila, že by si ráda nechala udělat liposukci břicha a zmenšit prsa. Doposud se ale rozhoupala jen k jednomu zákroku. „Zatím jsem byla na víčkách,“ přiznala.

Celebrity často podstupují různé estetické operace zadarmo a dělají pak různým klinikám reklamu. Že by Miluška čekala na nějakou výhodnou nabídku? I to je možné.

Když si kdejaká mladá holka jen proto, že má na sociálních sítích desetitisíce fanoušků, může říct o plastiku prsou zadarmo, proč by to měla mít jinak Bittnerová?

Ta navíc není rychlokvaška a chtěla by se dát do kupy po porodu. Navíc po dvou letech na mateřské nemá jistě na rozhazování. Možná jí ale nakonec bohužel nezbude nic jiného, než si zkrášlující proceduru zaplatit sama.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden