Moje sladké tajemství

Chybí jí mužská pozornost

Život herečky Veroniky Žilkové (57) je v poslední době plný cestování. Pendluje totiž mezi Českou republikou a Izraelem, kde jako velvyslanec pracuje její manžel Martin Stropnický (62). I když Veronika tvrdí, že by každá žena měla následovat svého muže, je zřejmé, že se na ní fyzicky náročné přesuny mezi jednotlivými světadíly začínají negativně podepisovat.

„Každý večer spím v jiné posteli,“ postěžovala si Veronika, která by nejspíše raději takovou tu rodinnou pohodu. Hlavou se jí honí pochmurné myšlenky Dokonce má občas takové stavy, že myslí i na vlastní pohřeb.

Četla totiž prý názor od sociologa, že by každý po padesátce měl vyklízet svůj život. Nejspíše je to ale jen důsledek toho, že se svým manželem tráví opravdu minimum času a to ji to přivádí na zvláštní myšlenky.

Manželovi chce být nablízku Sice se snaží být v Izraeli co nejčastěji, ale i když tam je, Martin je většinou pracovně zaneprázdněný, a když už se objeví v domě, který si tam společně pronajímají, pravděpodobně je unavený a nemá sílu na to, aby si vyslechl všechny pocity, které by s ním Veronika určitě tak ráda sdílela.

Aby se tak jednoho dne nestalo, že se s nimi začne svěřovat někomu jinému, kdo jí bude více naslouchat a věnovat jí čas. Přece jen už v minulosti i kvůli své kariéře Stropnický o jednu manželku, Lucii (63), přišel a nemohl by se příliš divit, kdyby se to stalo i podruhé.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden