Můj kousek štěstí

Chystá se na Nově válka blondýn?

Obě jsou krásné a obě moderují nejsledovanější televizní zpravodajskou relaci v zemi. Řeč je samozřejmě o Lucii Borhyové (37) a Kristině Kloubkové (39). Mohlo by se zdát, že si tyhle dvě nemají co závidět. Nejlepší může být však jen jedna z nich….

Všichni je známe z televizních obrazovek. Vždy dokonale upravená tvář, oslňující třpyt dlouhých blonďatých vlasů, výrazné líčení a štíhlá postava zvýrazňující přesně ta místa, která chce divák vidět. Tento popis sedí jak na ostřílenou hvězdu za moderátorským pultíkem televize Nova Lucii Borhyovou (37), tak na Kristinu Kloubkovou (39), která si svou židli v hlavních televizních novinách na Nově teprve zahřívá.Samozřejmě mají tyhle dvě krásky společnou i jinou věc. Je jí profesionalita a zkušený moderátorský projev, který si oblíbily sta tisíce lidí v naší zemi. Jsou si však tak nápadně podobné, že si v malé české komerční televizi začínají pomalu konkurovat.
Obě se totiž v dnešní nejisté době bojí o své teplé místečko.

Lucie Borhyová

Na chlapy měly obě smůlu

Ač mají obě dámy hodně podobné životní osudy, každá bojuje za své místo na slunci jinak. O tom, že se krásná Lucie Borhyová před časem rozešla se svým kolegou a sporťákem Michalem Hrdličkou (28), ví už každý i v té nejzapadlejší vísce Česka. Stejně tak jako o jejím předchozích nevydařeném vztahu a o dvou nemanželských dětech, které má Lucie každé s jiným. Osobní problémy se propojily s jejím profesním životem a vytvořili tak neoddělitelnou mediální bublinu, ve které pluje Borhyová světem českého showbyznysu. Volá na nás z titulních strach novin a časopisů a v poslední době se o ní hovoří mnohem více v souvislosti s nevydařenými vztahy než s její moderátorskou kariérou.

Lucie versus Kristina

O dva roky starší Kloubková, která Borhyovou plnohodnotně zastoupila, když byla Lucie na kratičké mateřské dovolené s malou Lindou (1,5), to má v osobním životě trochu jinak. Jen málokdo ví, že se před několika měsíci také rozešla se svým partnerem a otcem své jediné dcerky Jasmínky (3), tanečníkem Karlem Moravcem (38) nebo že kdysi žila osm let s hercem Romanem Vojtkem (43) a chvíli také s režisérem Filipem Renčem (50). Své soukromí totiž Kristina na rozdíl od Borhyové před veřejností tají a v očích televizních diváků i jejích chlebodárců z Novy se tak jeví serioznější a praktičtější. Její rozchod proběhl v naprostém utajení, stejně jako soud o holčičku, který Kristina vyhrála. Moderátorka, která je však hlavně tanečnicí a herečkou, se nechlubí ani svým nových vztahem. Své soukromí si prostě schovává pro sebe a je to zřejmě mnohem lepší varianta, než zvolila Lucie. Ta má novináře a paparazzi neustále v patách. Vedení televize Nova se už skandály kolem nevydařených vztahů Lucie začínají zajídat. Může se tedy klidně stát, že krásnou Borhyovou zcela nahradí její kolegyně Kristina Kloubková. Není totiž tolik okoukaná, má prý i lepší moderátorský projev a lidem se prostě líbí.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden