Moje šťastná hvězda

Chystá se náhlý konec její kariéry?

Nedávno jí o život, bojovala s těžkým zápalem plic. Iva Janžurova (82) to sice naštěstí zvládla, ale už asi nic nebude jako dřív. Vypadá to na konec kariéry.

Vážný stav legendární herečky vyděsil před několika týdny snad úplně všechny. Iva Janžurová (82) sice zápal plic porazila, podle všeho to však znamená dalekosáhlé a nepříjemné následky. Nahlas už se hovoří o tom, že bude muset pověsit herectví na hřebík.

Věří, že ji přemluví?

Tlačit ji do toho prý mají hlavně dcery Sabina Remundová (51) a Theodora Remundová (49). Nikdo by se jim asi nemohl divit, pokud by měly o maminku strach a raději by ji viděly v klidu. Na druhou stranu pro Janžurovou jsou film a divadlo život, bez nich by možná ani nemohla plnohodnotně fungovat.

Mnoho lidí se shoduje, že je škoda, že vedle sebe nemá Janžurová muže, o kterého by se mohla opřít. Pak by možná i její dcery byly víc v klidu, pokud by věděly, že s ní někdo je. Její vztahy však bohužel nikdy nedopadly tak, jak si přála.

Smůla v lásce

S kameramanem Janem Eisnerem (†86) se rozvedli už půl roku po svatbě, což pro ni bylo natolik traumatizující, že už se nikdy nevdala. Dokonce ani za muže svého života, herce a režiséra Stanislava Remundu (†84), o kterého však s láskou pečovala v jeho nemoci až do úplného konce.

Buď jak buď, jestli dnes stojí Janžurová před koncem své neskutečně bohaté a úspěšné kariéry, pro celý český showbyznys to bude obrovská škoda. I když by to bylo do jisté míry pochopitelné, tak my v redakci jsme se shodli na tom, že tomu moc nevěříme.

Možná je to jen tím, že si nechceme připustit, že by tato elegantní dáma světla kamer opustila. A dokud to není opravdu definitivní, tak budeme stále doufat, že se to ještě nějaký ten pátek nestane.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden