Moje sladké tajemství

Manžel ji zachránil

Věčně usměvavá Eva Holubová (64), kterou mohou diváci vídat v seriálu Jedna rodina, si v minulosti prošla hotovým peklem. Zachránila ji až láska jejího manžela, výtvarníka Miroslava Zdeňka (66).

Seznámili se na počátku devadesátých let, kdy na tom herečka nebyla zrovna nejlépe. Už od mládí totiž bojovala s těžkými depresemi, které řešila alkoholem místo toho, aby vyhledala odbornou pomoc. Když se v jejím životě objevil Zdeněk, rázem bylo všechno zalité sluncem.

S manželem jí to pořád klape.

Byl chytrý, vtipný a vlil jí do žil novou krev. Holubová pak nečekaně otěhotněla a porodila dvojčata Karolínu a Adama (30). S příchodem mateřství se ale její problémy opět ozvaly. A bohužel v tom nejhorším opět sahala po lahvi s pitím. Zdeněk ji ale neopustil a oddaně se o ni staral.

Skleničku už si dnes dá jen výjimečně.

Holubová se nakonec přece jen šla léčit a díky medikaci zvládla nejen deprese, ale vypořádala se i s démonem jménem alkohol. Dnes jsou její děti dospělé a s manželem si užívají společný čas, nejraději na Sicílii, kde si před lety pořídili letní byt, na který nedají dopustit.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden