Můj kousek štěstí

Chystá se přísně utajená svatba?

Zpěvačka je cílevědomá a jen tak se nevzdává, jestli touží po svatbě, jistě si ji prosadí.

Mluví o něm jako o dokonalém partnerovi, všechno se zdá být perfektní. Lucie Bílá je po boku svalovce Radka Filipiho (40) šťastná.

Má to ale jednu vadu, partner se totiž stále neodhodlal k tomu, aby si ji vzal. Zlé jazyky tvrdí, že si o sedmnáct let starší zpěvačku ani vzít nechce, protože stejně za nějaký čas odejde za mladší ženou, která mu porodí vytouženého potomka.

Sedmnáctiletý věkový rozdíl Bílá neřeší, s Filipim je šťastná.

Mohou to ale být jen závistivé řeči lidí, kteří jim nepřejí štěstí. Náš zdroj, který má k páru blízko, ale nepřál si být jmenován, totiž prozradil, že se veselka chystá.

Nebo už dokonce proběhla během Vánoc, kdy jsou dny plné romantiky a taková událost se v podstatě sama nabízí. A na tajemství si pár potrpí, zásnuby v roce 2017 totiž také byly tajné.

Zpěvačka už byla vdaná dvakrát. Nevyšlo to se Stanislavem Penkem (49), ani s Václavem Noidem Bártou (43). Takže do třetice všeho dobrého?

Filipi je zpěvačce naprosto oddaný, doprovází ji na koncerty, dělá, co jí na očích vidí, pokud tam teď zahlédl touhu se provdat, nejspíš už můžeme slyšet svatební zvony.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden