Moje sladké tajemství

Jsem dobrák, ale trvalo mi padesát let, než jsem se to naučila

Moje sladké tajemství

Synovec prozradil, že byla sice laskavý člověk, když však měla svou náladu, bylo lepší se jí vyhnout.

Až se rozbalí všechny dárky pod stromečkem, buďte si jisti, že bez zaklepání vstoupí do vašich obýváků ona. Jedna z hlavních hrdinek slavného filmu Pelíšky, žena, která dělala čest svému jménu – Stella Zázvorková (†83).

Křestní jméno Stella jí do kolébky vložila matka. Tolik si přála, aby její dcera byla stejně jako ona hvězda, která díky své kráse bude sklízet bouřlivý aplaus pokaždé, když se objeví na přehlídkovém molu. Jenže Stella Zázvorková (†83) se nepomamila, a byl tady problém.

„Nemáš ani stín mé krásy,“ vmetla jí jednou matka při hádce do obličeje. A ta jí na to v podobném duchu odpověděla: „Ty zase nemáš můj šarm.“ A mezi dámy Zázvorkovy definitivně

Zbývá vám 90% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden