Můj kousek štěstí

Chystají rozvod, nebo druhé dítě?

Historie se opakuje?

Mají to mezi sebou špatné už nějaký ten pátek. Tak se mluví o manželství hvězdy seriálu Jedna rodina a reklamního textaře Kryštofa Kubína (36). Za krizí mají stát románky obou.

Některé informace například hovoří o tom, že se Berenika Kohoutová (32) během natáčení seriálu velmi sblížila se Stanislavem Majerem (45). Její partner měl zase „ulétnout“ se svou kolegyní, se kterou možná tvořil nějaký reklamní slogan.

Manželé si pak měli odpustit, ale ani jeden z nich nic takového nepotvrdil. Přesto si napětí ve vztahu už řada lidí všimla.

Kubína si vzala v roce 2021, má alespoň jistotu, že toto manželství vydrželo déle, než to první.

Dobrý nápad?

Zatímco jedni tvrdí, že je to jasná známka, že jim to doma neklape, druzí namítají, že chtějí rozšířit rodinu, a možná tak úplně nevědí, jestli to zvládnou. Už spolu vychovávají malou Lolu (3).

„Chtěla bych pro ni sourozence,“ přiznala herečka. Zdá se, že ani Kubín není proti. Nabízí se ale otázka, jestli je to správný krok, pokud opravdu nemají vyřešený svůj vlastní vztah.

Jasné je, že případný potomek je sice může na nějakou dobu stmelit, ale je pravděpodobné, že by problémy později stejně zase vybublaly na povrch. Obecně je vždycky fajn si rozmyslet, do jaké atmosféry dítě přivést.

Nevěrník?

Herečka má navíc nepříjemnou zkušenost z předchozího manželství z producentem Pavlem Čechákem (48), kterého „převzala“ po Tatianě Dykové (45). Vzali se, po roce a půl se ale zase rozváděli, údajně proto, že manžel proháněl každou sukni, která mu přišla do cesty.

Jestli si tedy myslela, že ho napraví, tak se jí to nepovedlo. Co když se historie opakuje? Protože jestli měl opravdu Kubín románek, pravděpodobnost recidivy je vysoká.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden