Můj čas na kafíčko

Chystají spolu přísně tajnou svatbu?

Krásná herečka Sara Sandeva (24) si momentálně užívá spokojeného vztahu s výrazně starším Jakubem Prachařem (38). Zamilovali se do sebe během natáčení seriálu Dvojka na zabití, ve kterém ztvárnili hlavní dvojici.

Je s ním velmi spokojená

Ačkoli se společně příliš neobjevují, kdykoli je Sara k vidění na veřejnosti, působí spokojeně. Stejně tak vystupuje i ve chvílích, kdy se jí novináři zeptají na její lásku. Tvrdí, že je velmi šťastná.

A jelikož se nedávno na jejím prsteníčku objevil krásný prsten, spekuluje se o tom, jestli nedošlo k tajným zásnubám a pomalu oba neplánují svatbu. Sice spolu nejsou tak dlouho, ale především Prachařovi by se nikdo nemohl divit, kdyby si chtěl svou krásnou partnerku tak trochu „pojistit“.

Chce si krásnou partnerku pojistit?

A plány jsou možná ještě dál, než by se dalo čekat. Sandeva se totiž pochlubila tím, kde stráví letošní letní dovolenou. Mělo by to být v Makedonii, kde se bude zrovna v té době slavit zlatá svatba jejích rodičů. „Jedeme tam celá rodina,“ uvedla.

A kdoví, jestli se tam bude slavit opravdu jen toto výročí, anebo se tam až líbezně působící herečka provdá za Prachaře. Navíc by se jim to i vyplatilo. V Česku jsou totiž oba dlouhodobě pod drobnohledem médií. A pokud by se svatba konala v Makedonii, bylo by pro bulvární novináře mnohem složitější ji takříkajíc zpravodajsky pokrývat.

Do svatby bez zábran

Už minulý rok na podzim navíc Jakub Prachař naznačil, že by se další svatbě rozhodně nebránil. Což je tedy trochu překvapivé, když se relativně nedávno poměrně nervně rozvedl se svojí bývalou manželkou Agátou Hanychovou (36).Nicméně zjevně to svědčí o tom, že ho špatná zkušenost z manželství neodradila.

Možná tomu nahrává i okolnost, že teď cítí, jak vše bude jiné. Sandeva je totiž typologicky úplně jiná žena než Hanychová. Mladičká herečka působí jako dáma na úrovni, která vyznává ty správné životní hodnoty.

K tomu všemu je pracovitá, a navíc nepotřebuje neustále vyhledávat média a zaprodávat se jim. Prachař se tak nemusí bát, že by Sandeva ochotně vyprávěla novinářům detaily z jejich soužití, zvala je domů na čajové dýchánky a podobně. Což mu po tom všem, co zažil s Agátou Hanychovou, určitě maximálně vyhovuje.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden