Můj kousek štěstí

Co je za rozchodem Patricie Pagáčové s manželem?

Měl důvod žárlit?

Manželé už spolu nebydlí, po pěti letech přišel rozchod. S krizí se nedokázali vypořádat, na stole je rozvod. Povídá se hned o několika důvodech, proč spolu nemohou fungovat.

Dramaturg Tibor Pagáč (32) se odstěhoval, partneři už spolu nebydlí. „Ano, mohu potvrdit, že jsme od sebe,“ potvrdila herečka ze seriálu Jedna rodina. Patricie Pagáčová, v poslední době možná ještě krásnější než kdy dřív, je maminkou dcery Bibia­ny (2) a právě téma dětí manžele nakonec mohlo rozdělit.

Herečka si už nedokázala představit další miminko. „Budu upřímná, jedno dítě mi stačí,“ řekla. Už před časem naznačovala, že další těhotenství neplánuje, neboť má ráda svůj život a svoji práci a druhé dítě by mohlo být pomyslnou komplikací.

Neústupná

Pagáč si ale prý naopak dalšího potomka přál. Prý doufal, že drahou polovičku přesvědčí. Ona ale měla být neústupná, což činilo trable.

Přímo kvůli tomu nějaké zásadní třenice vznikat nemusely, ale pak se prý Pagáč setkával s náznaky, že jeho žena může mít milence. V souvislosti s blondýnkou se nedávno spekulovalo o románku s hercem Václavem Matějovským (28).

A i když mohla být Pagáčová věrná, každému chlapovi může v hlavě začít hlodat červíček pochybností, jestli s ním miminko náhodou neodmítá, protože si našla jiného.

A přišly slzy...

Nejen fanoušci moderátorce show Česko na grilu přejí, aby to s manželem ještě dali dohromady. Jenže se zdá, že jejich přání vyslyšeno nebude. Stačí si vzpomenout na fotku, kterou Patricie před časem sdílela na sociální síti.

Rozmazaný make-up, slzy. „Je ok, občas nebýt ok. Pustit slzu,“ napsala si ke snímku. Už tenkrát se mluvilo o tom, že za tím stály spory s manželem. A bohužel se to potvrdilo, jdou od sebe.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden