Moje sladké tajemství

Co jí brání v založení rodiny?

Manželé mají mezi sebou pár nevyřešených problémů.

Už šest let je herečka ze seriálu Hvězdy nad hlavou Veronika Khek Kubařová (34) vdaná za divadelního režiséra Pavla Kheka (42). Proč nemají děti? Takové otázky ji vytáčí doběla!

Neustále čelí spekulacím, že je těhotná. Šest let po svatbě se není čemu divit, Veronika Khek Kubařová (34) rodinu ale zatím neplánuje. Má prestižní angažmá v Dejvickém divadle, vyhrála poslední ročník StarDance a dostává jednu zajímavou pracovní nabídku za druhou.

Dává tedy přednost kariéře, nebo je za tím neochota manžela měnit zaběhnuté pořádky? Když si nedávno Veronika vzala na premiéru přiléhavé šaty, okamžitě ji přátelé a fanoušci zahrnuli gratulacemi k domnělému těhotenství.

Chudák Veronika ale tehdy měla jen nafouklé břicho a ze situace byla zděšená. Pořád musí někomu vysvětlovat, jak se věci mají. „Chci dítě, jasně. Ale jestli bude dřív dítě, nebo další premiéra, to se uvidí. Mám pocit letos, že diář je sprosté slovo,“ prohlásila na jaře.

Kostlivci ve vztahu

K pořízení společného potomka se manželé neodhodlali ani během covidové pauzy, kdy nemohli pracovat a věnovali se jen sami sobě. Toto období jim dalo spíš zabrat a řešili zřejmě spíš to, jestli se nerozejdou.

„Myslím, že to bylo náročné. V tom vztahu vystupují na povrch všechny nevyřčené věci, vylézají všichni kostlivci,“ přiznala Kubařová. Místo miminka si tedy pořídili psa, kterému se Veronika hodně věnuje, a to jim zatím vyhovuje.

Manželé nyní naopak tráví dost času od sebe i kvůli tomu, že režisér přijal post uměleckého šéfa divadla v Hradci Králové.

Minulost se opakuje?

Jen aby nedopadl jako jeho předchůdce Karel Janák (50). O sedmnáct let staršího režiséra potkala Kubařová na natáčení Rafťáků a žili spolu sedm let.

Odešel kvůli ní od manželky a dvou dětí. Pak ho opustila a zakrátko se ve společnosti objevila s Khekem. Toho také poznala při práci, když ji režíroval na divadle. Mohl by být sedmý rok jejich vztahu kritický natolik, že by ho odepsala stejně jako Janáka?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden